מתכונים דלי פחמימות מתאבנים
אחת הדרכים הטובות ביותר לוודא שאתה מגיש מתאבנים דלי פחמימות היא ליצור מתכונים משלך. אחת המנות הקלות להכנה היא מטבל גבינה. כל שעליך לעשות הוא לערבב יחד גבינת שמנת, גבינת פרמזן מגוררת, אבקת שום וקצת פטרוזיליה קצוצה למטבל טעים ודל פחמימות. מגישים אותו עם פלפלים פרוסים או מקלות סלרי לפריכות נוספת. אפשרות מצוינת נוספת היא ירקות צלויים. זורקים גזר, כרובית, כרוב ניצנים ובצל אדום בשמן ועשבי תיבול וצולים אותם בתנור עד שהם מזהיבים ופריכים.
הם מושלמים לטבילה בחומוס או ברוטב פסטו. למשהו מתוק, נסו להכין שיפודי פירות עם תותים, תפוחים, קיווי ונתחי אננס. פשוט משחילים אותם על שיפודי עץ ומגישים עם כף יוגורט או קצפת לאפשרות קינוח קלה אך משביעה.
טיפים להכנת מתאבנים דלי פחמימות
כשיוצרים מתאבנים דלי פחמימות, חשוב לחשוב מחוץ לקופסה. במקום לבחור בצ'יפס והמטבל הרגילים, נסו כמה חלופות יצירתיות שעדיין יהיו טעימות אך לא יוסיפו פחמימות נוספות לארוחה. כמה אפשרויות נהדרות כוללות ירקות צלויים עם תוספת של חומוס, מגשי גבינה עם ירקות טריים או קרקרים, או אפילו קוקטייל שרימפס. אתה יכול גם להיות יצירתי עם מטבלים וממרחים - בחר מטבל שמנת על בסיס אבוקדו במקום משהו עשיר יותר בפחמימות כמו רוטב ראנץ'.
בנוסף, ניתן להכין מגוון סלטים עשירים בחלבון וסיבים, אך דלים בפחמימות. לדוגמה, אפשר להכין סלט ברוקולי עם ביצים קשות או סלט קייל וקינואה עם אגוזי מלך. לבסוף, אל תשכח את החלבון! שיפודי עוף בגריל, נגיסי סלמון בגריל ומיני המבורגרים הם כולם בחירה מצוינת עבור מתאבנים דלי פחמימות.